Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů poskytnutých za účelem registrace v e-shopu www.kovani-nabytkove.eu a používání webových stránek www.kovani-nabytkove.eu  je prodávající a současně provozovatel webových stránek.

Identifikační a kontaktní údaje správce

Ing.Pavel Eiselt
Věkova 1246
14700 Praha 4
IČ: 40687210
DIČ: CZ6506161079

telefon: 241 012 145
email: objednavky@eipa.cz

 

Účel zpracování, rozsah osobních údajů a právní základ pro zpracování

Pro zakoupení zboží v e-shopu www.kovani-nabytkove.eu a používání neveřejných funkcí je nutné provést registraci, která podléhá schválení správce.

Klient bere na vědomí, že veškeré údaje zadané při registraci slouží pro účely uzavření kupní smlouvy, její následné plnění (zpracování objednávky, zajištění vyskladnění a doručení zboží) a případného řešení práv z vadného plnění (reklamací) správce zpracuje a uchová v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR). Pro účely registrace jsou shromážďovány osobní údaje v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo a IČO + DIČ u podnikajících fyzických osob nebo právnických osob .

Právním základem pro zpracování osobních údajů je v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) GDPR plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je klient.

Kategorie příjemců/příjemci osobních údajů

Správce se zavazuje osobní údaje klienta neposkytnout jiným subjektům než smluvnímu dopravci, za účelem dodání zboží, přičemž údaje budou poskytnuty v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo;

Doba uložení

Osobní údaje budou správcem uloženy po dobu trvání registrace nejméně však po dobu nutnou ke splnění smlouvy (zpracování objednávky, vyskladnění a doručení zboží) a dále po dobu zákonné záruky (24 měsíců od převzetí zboží) či po dobu poskytnuté záruky smluvní.

Klient bere na vědomí, že správce má dle § 31 zákona o účetnictví (č. 593/1991 Sb.) povinnost uschovat účetní doklady a účetní záznamy (faktury) po dobu 5 let počínajících koncem účetního období, kterého se týkají (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2023). Správce má také povinnost vyplývající z § 47 zákona o správě daní a poplatků (č. 337/1992 Sb.) uchovat fakturu po dobu 3 let od konce zdaňovacího období, v němž vznikla daňová povinnost související s fakturou (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura pro účely daňového řízení uchována do konce roku 2021). Faktura obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení a adresu, telefonní číslo a email.

Klient bere rovněž na vědomí, že správce má dle § 35 zákona o dani z přidané hodnoty (č. 235/2004 Sb.), povinnost uschovat daňové doklady po dobu 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém se plnění uskutečnilo (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2028). Daňový doklad obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení a adresu, telefonní číslo a email .

Práva klienta ve vztahu k osobním údajům

Klient dále bere na vědomí, že dle článků 15 až 21 GDPR má právo:

a)      na přístup k osobním údajům, které sestává z práva získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v článku 15 GDPR;

b)      na opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování má klient právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle článku 16 GDPR;

c)      na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se klienta týkají, jakmile klient požádá o zrušení registrace a pokud není dán jiný právní důvod pro jejich další zpracování;

d)      na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených článkem 18 GDPR;

e)      na přenositelnost údajů dle podmínek článku 20 GDPR;

f)       vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle článku 21 GDPR.

Správce poskytne klientovi na žádost informace o přijatých opatřeních v každém případě nejpozději do 15 dnů od obdržení žádosti.

Správce se zavazuje poskytnout klientovi v případě, že využije své právo na přístup k osobním údajům, bezplatně kromě první kopie zpracovávaných osobních údajů také bezplatnou druhou kopii, pokud o ni klient požádá.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů má klient právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem, a podat k němu stížnost.

 

 

ZASTOUPENÍ ZNAČEK

Grass Huwil Laguna Willach Gamet Hafele Inoxa Rakoll Rehau Sayerlack Rejs Alupress

Doporučujeme z našeho sortimentu

01

Laguna Úchyt. lišta 2,7m - natur....

Úchytová lišta OMEGA 2,7m natur s drážkou pro kartáček.Tlouštku materiálu 18 mm.

02

Laguna AMS krycí profil konkávní 1704

Krycí profil konkávní pro regálový Al systém. Profil se dodává v délce 3m.

03

Laguna MULTI-GAMA úchytová lišta 2,7...

Úchytová lišta Multigama - systém GAMA pro tlouštku materiálu 10,6,4 mm natur

04

Laguna Úchyt. lišta 2,7m - natur....

Úchytová lišta OMEGA 2,7m natur pro tlouštku materiálu 18 mm

Kompletní sortiment

E-ipa Modřanská 80, 14700 Praha 4
Tel.: 241 012 145, eipa@eipa.cz

Podrobné kontakty

E-ipa :: Nabytkové kování a truhlářské potřeby
  

Přihlášení zákazníka

Jméno: 

Heslo:  

Staňte se novým zákazníkem »  
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím | Další informace